Over ons


VideoWerkt is onderdeel van VideoAgency. Met VideoAgency hebben we de kennis en het creatieve talent om professionele en veelzijdige video’s te produceren met daarbij het gewenste bereik. We betrekken daarbij onze opdrachtgevers als partner in het creatieve proces. Samenwerking is onze kracht en het beste idee telt.

 


 

TEAM

André Freyssen

André Freyssen

creatief strateeg

Bart Haver

Bart Haver

Producer & Redacteur

Daan de Graaff

Daan de Graaff

Freelance cameraman / editor

Dirk Zekveld

Dirk Zekveld

Producer / Redacteur

Henk-Jelle de Groot

Henk-Jelle de Groot

Freelance Sound designer

Jurgen Oelen

Jurgen Oelen

Editor / Animator

Oligar da Paz

Oligar da Paz

Freelance Cameraman / Editor

Oscar Langerak

Oscar Langerak

eigenaar | producent

Peter Robbemond

Peter Robbemond

Technical director

Pieter van den Berg

Pieter van den Berg

Freelance cameraman

Remke Annema

Remke Annema

managing director

Roeland Veraart

Roeland Veraart

Motion Designer

Salomé Trentelman

Salomé Trentelman

producer & redacteur

Samantha Groesbeek

Samantha Groesbeek

freelance editor

Sanne Sickenga

Sanne Sickenga

Hoofd productie

Sjoerd Blijleve

Sjoerd Blijleve

Freelance producer

Snor

Snor

Mascotte

Stephen Kearney

Stephen Kearney

Freelance cameraman / editor

Ting Fung Chung

Ting Fung Chung

Freelance Sound Designer

Vincent van Bruchem

Vincent van Bruchem

Freelance Copywriter

Wilma van der Wilt

Wilma van der Wilt

Boekhouder / Administrateur


 

VISIE

VideoWerkt ziet een videomarkt die continu in beweging is. Innovaties als de 360 graden camera zorgen ervoor dat de wens van de klant steeds blijft ontwikkelen. Met een innovatief en vooruitstrevend karakter biedt VideoWerkt altijd de laatste technieken aan op het gebied van video en online marketing. VideoWerkt zorgt ervoor dat relevante video’s te zien zijn op precies de juiste momenten. En dat is waar we het voor doen.

MISSIE

VideoWerkt zet pakkende verhalen neer. We laten zien wat er speelt in de maatschappij en in het bedrijfsleven. Als het gaat om videoproducties in opdracht zijn wij de partner die werkt met geoptimaliseerde processen. En dat heeft zo zijn voordelen: wij werken zonder onnodig tijdverlies, met een hoge productiesnelheid en voor elk budget.

Wij zijn actief van televisie tot internet en van business tot overheid. Daarnaast denken we graag met je mee op het gebied van videomarketing. Zo zorgen we ervoor dat… VideoWerkt!

 


 

Videomarketing

Wil je jouw video optimaal verspreiden onder jouw doelgroep? Videomarketing is het antwoord. En dit is hoe we het doen:

videomarketing4

STAP 1: RESEARCH

Wat is je doelgroep? En wat houdt deze mensen bezig? Welke zoektermen gebruikt de doelgroep vaak? En hoe kun je hierop inspelen? In deze stap komen we er met elkaar achter.

STAP 2: CREATE

De research leidt tot een verhaal. Dit vertalen we naar een storyboard en voice-over teksten. Ook regelen we locaties en apparatuur. Dan is het tijd om te draaien en het gedraaide materiaal te monteren tot een geslaagd geheel.

STAP 3: OPTIMIZE

Als je wilt dat jouw video goed vindbaar is in Google, gaan we samen voor de juiste ‘metadata’. Trefwoorden toevoegen, de video accuraat beschrijven en de miniatuurafbeelding kiezen: het zijn kleine, maar essentiële stappen.

STAP 4: PROMOTE

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk kijkers voor jouw video. Daarom is het wel zaak het product te delen. Bijvoorbeeld via de sociale media, maar hier valt ook te denken aan relevante blogs.

STAP 5: ANALYSE

Achteraf kijken of de video succesvol is: het is een belangrijke stap in aanloop naar een volgende video. Deze analyse is dus waardevolle input voor weer een researchfase.

 


 

WERKWIJZE VIDEOWERKT

Wij gaan voor mooie resultaten. Simpel. En we doen dat in principe altijd volgens deze vier stappen:

Het doel

resultaatEerst luisteren we naar de wensen en motivaties voor het inzetten van video. Daarna stellen we het inhoudelijke thema vast.

Het plan

planWe stellen een plan van aanpak op. Na akkoord stemmen we het scenario verder af.

De uitvoering

productieIn deze fase gaan we aan de slag: we maken afspraken, brengen iedereen op de hoogte, we maken de beelden en monteren hettot een logisch geheel.

Het resultaat

doelWe leveren de resultaten in een bruikbaar formaat aan. Zo zet je video in op de kanalen die bij jouw doelen passen. Dat is videomarketing.

 


 

GESCHIEDENIS

Oprichter van VideoWerkt, Oscar Langerak, heeft van 2000 tot 2010 in de rol van eindredacteur gebouwd aan mediaplatform Antenne Rotterdam (online en op TV Rijnmond) met een focus op sociaal,  maatschappelijke en culturele onderwerpen.

In 2011 is er een doorstart gemaakt als VideoWerkt waarmee hij zijn kennis en expertise professioneel inzet voor bedrijven en organisaties om hun communicatie te verbeteren door het maken van fraai, conceptmatig en strategisch verantwoord online video.

VideoWerkt heeft creatief kernteam bestaande uit een producent, regisseur, cameraman, animator en een editor. Daarnaast is er een netwerk van AV-professionals die ingezet worden wanneer dat nodig is, waardoor we bij elke opdracht altijd met de juiste mensen werken. Oscar en en zijn team hebben volop ervaring, kennis en inzicht om van elke video een succes te maken.

 


 

Over ons

VideoWerkt is onderdeel van VideoAgency en heeft zijn focus op het vastleggen van verhalen uit de maatschappij, binnen bedrijven en bij producten of diensten. VideoWerkt produceert video’s en geeft advies op het gebied van videomarketing.

Contact­informatie

Gouvernestraat 133-2
3014 PM Rotterdam

+31 10 3020070

info@videowerkt.nl

Neem contact
met ons op