TNO webinar: preventiemedewerker


Op dinsdag 3 oktober organiseerde TNO een webinar over de samenwerking tussen de preventiemedewerker en de bedrijfsarts. Tijdens dit webinar werd ingegaan op de wijzigingen in de Arbowet op dit vlak, de toegevoegde waarde van deze samenwerking en hoe je tot een goede samenwerking komt. Een bedrijfsarts en preventiemedewerker gaven concrete tips over hoe je de samenwerking in de praktijk vorm kunt geven.

In de nieuwe Arbowet is er expliciet aandacht voor de samenwerking tussen de preventiemedewerker en de bedrijfsarts. Via het basiscontract moet worden geregeld hoe de bedrijfsarts en preventiemedewerker (en de OR) onderling overleg hebben. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Welke onderwerpen kunnen er besproken worden, en welke niet? En op welke manier kan de bedrijfsarts de preventiemedewerker ondersteunen en andersom? Tijdens het webinar kun je zelf ook vragen insturen.

Meer informatie: www.inpreventie.nl

Over ons

VideoWerkt is onderdeel van VideoAgency en heeft zijn focus op het vastleggen van verhalen uit de maatschappij, binnen bedrijven en bij producten of diensten. VideoWerkt produceert video’s en geeft advies op het gebied van videomarketing.

Contact­informatie

Gouvernestraat 133-2
3014 PM Rotterdam

+31 10 3020070

info@videowerkt.nl

Neem contact
met ons op